Κυριακή 15 Απριλίου 2007

Κομουνικατσια προς το Κομισσαριατο της Κεντρικης Συντακτικης Επιτροπης


Συντροφοι.

Το κινημα για την απελευθερωση της ακηδεμονευτης δυναμικης της προλεταριακης παπιας ξεκινησε και το ιδεολογικο ατσαλωμα των συναγωνιστων προχωρα ακαταβλητο. Ο αριστερος οπορτουνισμος και η αστικη αντιδραση ηδη τρεμουν μπροστα στις χειραφετημενες δυναμεις της προλεταριακης παπιας. Οι μαζες των πτηνων, υπο την φωτισμενη καθοδηγηση της ιντελιγκεντσιας που ηγειται του Κομισσαριατου της Κεντρικης Συντακτικης Επιτροπης (ΚΚΣΕ), κλεινουν την ατσαλενια εργατικη τους γροθια γυρω απο την παρηκμασμενη λαιμαρια της μπουρζουαζιας.

Συντροφοι.

Ειναι γεγονος οτι το κινημα εχει ακομα σημαντικες ελλειψεις. Ο συντροφος καλλιτεχνης Νικολαι Χριστολωφ δεν εχει ακομα προσχωρησει στις γραμμες του εργατικου προλεταριακου κινηματος. Για αυτη του την ελλειψη επαγρυπνησης ο συντροφος Χριστολωφ θα κληθει να κανει την αυτοκριτικη του ενωπιον του ΚΚΣΕ. Ομως η απουσια ενος τετοιου σημαντικου συντροφου και συναγωνιστη δεν πρεπει να μας καθηλωσει στην απραξια. Οι επαναστατημενες μαζες των πτηνων δεν θα μας συγχωρουσαν ποτε ενα τετοιο σφαλμα.

Συντροφοι.

Βρισκομαστε σε μια κρισιμη καμπη του κινηματος. Καλουμαστε να θεσπισουμε εκεινες τις προλεταριακες γραφειοκρατικες δομες οι οποιες μεσω των πενταετων πλανων αναπτυξης θα μας επιτρεψουν να κανουμε το μεγαλο αλμα προς τα εμπρος. Η παπια ειναι σημερα ισχυροτερη απο ποτε και το ΚΚΣΕ, σαν φωτισμενη ορθοδοξη μαρξιστικη-λενινιστικη πρωτοπορια εχει χρεος και καθηκον απεναντι της να θεσει τις βασεις για το μελλοντικη ενδοξη εφοδο της επαναστατημενης παπιας στην ιστορια.

Για ολους τους παραπανω λογους,

Προτεινω την σταδιακη δημοσιευση ολων των προηγουμενων αρθρων που ειχαν δημοσιευτει στην Μεγαλη Σοβιετικη Εγκυκλοπαπια (εκδοση γνωστη στην αντιδραστικη μπουρζουαζια και ως Turing Machine). Η δημοσιευση αυτων των παλαιοτερων λαμπρων στιγμων της προλεταριακης ιστοριας θα βοηθουσε τα μεγιστα στο περαιτερω ιδεολογικο ατσαλωμα του κινηματος.

Για την υλοποιηση αυτης της προτασης, φυσικα θα πρεπει να συστηθει πενταμελης επιτροπη απο συντροφους που θα αναλαβουν την σημαντικη αυτη ιδεολογικη δουλεια, δουλευοντας μεσα στις μαζες των πτηνων σαν πεφωτισμενοι ινστρουχτορες για την τελικη ιδεολογικη επικρατηση της επαναστασης. Ενδεικτικα κρινεται απαραιτητη η εθελοντικα υποχρεωτικη συμμετοχη των συντροφων κομισσαριων Αλεξει Θεοφανι Μινογιανιτς, Γιανι Ραφτοπουλωφ και Κωνσταντιν Πουλιασεφ.

Με ορθοδοξη μαρξιστικη-λενινιστικη συντροφικη αλληλεγγυη,
ο συντροφος κομισαριος Μιχαηλ Φαμελιν.

1 σχολιασμοί:

dean είπε...

Αρρώστιαααααααααααααα!!!